Οι γνωριμίες στο facebook

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

να σχολιάσω τις γνωριμίες μέσω fb. Θεωρώ πως εκεί μέσα κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι και όλοι θέλουν να κάνουν γνωριμίες με σκοπό να δημιουργήσουν εύκολα σεξουαλικές σχέσεις. Υπάρχει ανωνυμία, δεν υπάρχουν κοινοί γνωστοί, ο καθένας σου πουλάει ό,τι παραμύθι θέλει, μετά βγαίνετε για καφέ, γίνεται κατάσταση και τελικά ο άλλος εξαφανίζεται. Όταν γνωρίσεις κάποιον με τέτοιο τρόπο δεν είναι να βασίζεσαι.

Τ.

Το fb αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, συνεπώς και γνωριμιών. Ο τρόπος που θα τις επιλέξουμε και θα τις αντιμετωπίσουμε είναι πάντα στην επιλογή μας.

Στο fb κυκλοφορεί όντως κάθε καρυδιάς καρύδι, όπως εξάλλου και στη ζωή γενικότερα. Οι λόγοι για τους οποίους κάποιος συμμετέχει στο fb μπορεί να είναι πολλοί. Προσφέρει πολύ εύκολα επικοινωνία και αναψυχή στις συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης και οικονομικής δυσκολίας που περνάμε όλοι. Για κάποιους αποτελεί επίσης ένα μέσο δικτύωσης και διαφήμισης. Προσωπικά συμμετέχω στο fb για να επικοινωνώ με γνωστούς μου και άτομα με τα ίδια μ’ εμένα ενδιαφέροντα που δεν έχω χρόνο να τους δω. Επιπλέον έχω κάνει κάποιους νέους φίλους και διασκεδάζουμε ανταλλάσσοντας μουσική, κείμενα ή αστειάκια. Δεν είναι καθόλου κατακριτέο κάποια άτομα να επιδιώκουν φιλίες ή και σχέσεις μέσα από ηλεκτρονικές γνωριμίες. Είναι αστήρικτο όμως να πιστεύεις πως όλοι θέλουν να δημιουργήσουν εύκολα σεξουαλικές σχέσεις και μετά… μην τον είδατε. Υπάρχει βέβαια και αυτή η περίπτωση και δεν είναι κατακριτέα αν και τα δυο μέλη επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Είναι αφελές να εμπιστεύεται κάποιος μια ηλεκτρονική προσωπικότητα χωρίς να έχει συναντήσει το άτομο. Κάποιοι που έτσι κάνουν κατ’ όνομα σχέσεις ή επενδύουν και πληγώνονται είναι πολύ εύπιστοι.

Αν όμως κάποιοι γνωριστούν αρχικά ηλεκτρονικά και μετά συναντηθούν και γνωριστούν και κατά πρόσωπο, δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι πιο καχύποπτοι σε σχέση με κάποιο άλλο είδος πρώτης γνωριμίας. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν και τα ήθη. Όταν δεν υπήρχαν οι υπολογιστές, κάποιοι γνωρίζονταν μέσω τηλεφώνου ή δι’ αλληλογραφίας. Σήμερα, είτε επικοινωνήσεις με τον άλλον σε ένα μπαρ ή σε ένα πάρτι ή μέσω κάποιου κοινού φίλου ή σε έναν πρώτο καφέ μετά από ηλεκτρονική επικοινωνία, τότε ξεκινά η φάση της πραγματικής γνωριμίας και ο καθένας αξιολογεί τον απέναντί του και βλέπει αν θέλει να συνεχίσει.

Περιπτώσεις αγένειας και εξαφανίσεων υπάρχουν παντού. Καλό είναι είτε να μην επενδύουμε και να φροντίζουμε, αν μπορούμε, να απολαμβάνουμε τη στιγμή, ή αλλιώς να είμαστε επιφυλακτικοί. Να επενδύουμε σταδιακά και να ρίχνουμε «μπαλιές» μόνο αν ο άλλος μας ανταποδίδει. Αν πληγωνόμαστε πολύ από τις εξαφανίσεις, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν έχει ξεκινήσει η γνωριμία, σημαίνει πως επενδύσαμε πρόωρα, πως είμαστε πολύ ευαίσθητοι και πως έχουμε πολύ έντονες ακάλυπτες ανάγκες.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.