Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο μου ΟΝΕΙΡΑ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Από παιδί τα όνειρα μού ασκούσαν μια παράξενη έλξη, αλλά αισθανόμουν πως είχαν να πουν κάτι πολύ πιο σημαντικό και εξατομικευμένο από τους μονολεκτικούς χρησμούς που ψιθύριζαν οι γιαγιάδες.
Πολλά χρόνια αργότερα, η επιστήμη της ψυχολογίας μού επαλήθευσε τη γενική αρχή που πάντα διαισθητικά πίστευα: Τα όνειρα είναι μια πόρτα ανάμεσα στο συνειδητό και στο ασυνείδητο, έτσι μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια πολύτιμο υλικό του ασυνειδήτου για αξιοποίηση. Η επιτυχημένη ανάλυση κάποιων ονείρων μπορεί να υποκαταστήσει πολλές θεραπευτικές συνεδρίες, ανοίγοντας το δρόμο προς την εξερεύνηση του μαγικού κόσμου που είναι η ψυχή του καθενός από μας.
Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να καταδείξει πως επιστήμη και μεταφυσική μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά και να συμβάλει στη διάλυση αστήρικτων δοξασιών και δεισιδαιμονιών σχετικά με το πολύτιμο υλικό που τα όνειρα φέρνουν στη ζωή μας.
Αν το βιβλίο αυτό καταφέρει να σας πείσει πως τα όνειρα αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο που βοηθά στην προσωπική σας ανάπτυξη, η ζωή σας θα αποκτήσει μια ακόμη ενδιαφέρουσα διάσταση. Θα μάθετε να δίνετε στα όνειρά σας τη σημασία που τους αξίζει και, ακολουθώντας τις αρχές του βιβλίου, θα μάθετε να αποκωδικοποιείτε τα μηνύματα που σας στέλνει ο εσώτερος εαυτός σας με στόχο την εξέλιξή σας.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.