ΑΝΤΡΕΣ

Συμβουλευτική αντρών

Περίληψη Βιβλίου

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Οι γυναίκες παλεύουν με τα στερεότυπα που τις τοποθετούν στο ρόλο του καταπιεζόμενου και τα προβλήματά τους έχουν συζητηθεί πολύ. Οι άντρες εκπαιδεύονται από τα αντίστοιχα στερεότυπα έτσι ώστε να γίνουν παντοδύναμοι και ικανοί για το ρόλο του καταπιεστή. Τα δικά τους προβλήματα είναι πιο δύσκολο να συνειδητοποιηθούν και συνήθως δεν συζητιούνται. Οι κοινωνικές απαιτήσεις είναι το ίδιο σκληρές και για τις δυο πλευρές και μόνο η προσωπική ανάπτυξη μπορεί να μας βοηθήσει να τις αντιμετωπίσουμε.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται κάποιοι χαρακτηριστικοί τύποι αντρών. Πίσω από τους  χαρακτηρισμούς που έχουν δοθεί στους τύπους αυτούς –σε πολλές περιπτώσεις χιουμοριστικούς- εκφράζεται ο βασικός ρόλος που έχουν αναλάβει να παίξουν στη ζωή, φορτισμένος με τα αντίστοιχα στερεότυπα, προβλήματα και αδιέξοδα. Σε κάθε κεφάλαιο παρατίθεται ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα συνεδρίας που εκφράζει την άποψη του συγκεκριμένου τύπου άντρα για τις γυναίκες και ακολουθεί μια σύντομη ανάλυση των βασικών του προβλημάτων, της προσωπικότητάς του και της πορείας της συμβουλευτικής διαδικασίας μαζί του.

Οι άντρες που θα διαβάσουν το βιβλίο μπορούν να βοηθηθούν να καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους και οι γυναίκες να τους αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη κατανόηση.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Πληροφορίες Βιβλίου

  • Ημερομηνία Απρίλιος 16, 2017
  • Tags Συμβουλευτική
Back to Top