ΕΦΗΒΟΙ & ΓΟΝΕΙΣ

Συμβουλευτική για γονείς εφήβων

Περίληψη Βιβλίου

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η συμβουλευτική γονέων έχει ως στόχο να βοηθήσει τους γονείς στο δύσκολο έργο της ανατροφής των παιδιών τους, σε μια κοινωνία που μεταβάλλεται με άναρχους ρυθμούς και χαρακτηρίζεται από ιδεολογική και κοινωνική αστάθεια. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον που δείχνουν οι σύγχρονοι γονείς να ακολουθήσουν συμβουλευτικές διαδικασίες δείχνει πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη τους να μην αισθάνονται μόνοι αλλά να λάβουν βοήθεια από ειδικούς και να επικοινωνήσουν με άλλους γονείς.

Το βιβλίο απευθύνεται στους γονείς που είναι ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την ανατροφή των εφήβων παιδιών τους. Είναι γραμμένο με απλό και συνοπτικό τρόπο, με σκοπό να γίνει εύκολα κατανοητό. Μπορεί, επίσης, να αποτελέσει χρήσιμο υλικό για τους εκπαιδευτικούς που αναπόφευκτα βρίσκονται να ασκούν συμβουλευτικό έργο στους μαθητές τους και στους γονείς τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εφήβους που μοιράστηκαν μαζί μου «όλα κείνα που μένουν άλυτα μέσ’ στην καρδιά … σα να ‘ταν κλειστά δωμάτια ή βιβλία γραμμένα σε ξένη, άγνωστη γλώσσα». Ο αυθορμητισμός τους και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μου έδωσαν το κίνητρο να γράψω για την εφηβεία, εκεί που αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τον εαυτό μας και να δημιουργούμε τα θεμέλια κάθε μετέπειτα πνευματικής, συναισθηματικής και ιδεολογικής αναζήτησης.

Είναι χαρά μου να μοιράζομαι την εμπειρία μου με γονείς και εκπαιδευτικούς. Πολλές οικογένειες με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους να τις στηρίξω στη δύσκολη φάση της εφηβείας των παιδιών τους. Σ’ αυτά τα παιδιά ανήκει αυτό το βιβλίο.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Πληροφορίες Βιβλίου

  • Ημερομηνία Απρίλιος 16, 2017
  • Tags Συμβουλευτική
Back to Top