Μπροστά στην ψυχολόγο

Μια διαδικασία ψυχοθεραπείας

Περίληψη Βιβλίου

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω την ανάγκη κάποιος εξωτερικός παράγοντας να με βοηθήσει να τολμήσω κάποιες αλλαγές… Η κατάσταση είναι δυσάρεστη, αλλά φοβάμαι ότι στην προσπάθεια να ελευθερωθώ μπορεί και να βουλιάξω. Ή θα πρέπει κάποιος να με τραβήξει ή να πιστέψω ότι δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Τελευταία μάλιστα έχω την εντύπωση ότι τον έχω βρει αυτόν τον κάποιον, και για την ακρίβεια την κάποια».

Ο Ευδόκιμος, ένας αντικοινωνικός, ανασφαλής και, ταυτόχρονα, γεμάτος χιούμορ και αυτοσαρκασμό άνδρας, αποφασίζει έπειτα από πολλούς δισταγμούς να αναζητήσει ψυχολογική βοήθεια από τη Μαργαρίτα, μια ευαίσθητη, διανοούμενη γυναίκα που αντιμετωπίζει την ψυχοθεραπεία ως τέχνη. Δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι συναντιούνται και διανύουν μαζί ένα κομμάτι του ατέλειωτου δρόμου προς την πνευματική ανάπτυξη, «συνταξιδιώτες στο ταξίδι της αγωνίας». Το βιβλίο αποτυπώνει τις  συνεδρίες τους καθώς και τις σκέψεις και τα συναισθήματα του καθενός τους μετά από αυτές.

Το Μπροστά στην ψυχολόγο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο συγγραφέων πολύ διαφορετικών, τόσο ως προς τις ιδέες όσο και ως προς το ύφος. Ο Στέλιος «έπαιξε» τον Ευδόκιμο και υποδύθηκε τις ιδέες του ήρωα αντί για τις δικές του. Η Κατερίνα υποδύθηκε απλώς τον εαυτό της (πράγμα ομολογουμένως πολύ πιο εύκολο!)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Πληροφορίες Βιβλίου

  • Ημερομηνία Απρίλιος 16, 2017
  • Tags Ψυχολογικά μυθιστορήματα
Back to Top