Σχέσεις

Συμβουλευτική για τις σχέσεις των δύο φύλων

Περίληψη Βιβλίου

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στην αρχή του 2011, έκανε δειλά την εμφάνισή του στο πέλαγος του διαδικτύου το blog ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, με τη δήλωση: «Δεν είσαι μόνος! Αντιστεκόμαστε στην απομόνωση και στην οικονομική αποτίμηση των πάντων. Απαντούμε δωρεάν σε ερωτήσεις σχετικές με θέματα ψυχικής υγείας…»

Το blog λειτούργησε  μέχρι το 2015 με συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Στο διάστημα αυτό δέχτηκε 870 ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν με συνοπτικό τρόπο.

Τα θέματα που μου απευθύνθηκαν δεν παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία: Έχουν όλα να κάνουν με τις σχέσεις ζευγαριών και με το θεσμό της οικογένειας. Στο παρόν βιβλίο οι αναρτήσεις που αφορούν τις σχέσεις ζευγαριών έχουν συγκεντρωθεί και ταξινομηθεί σε κάποια ενδεικτικά κεφάλαια. Το καθένα συνοδεύεται από έναν πρόλογο όπου εκφράζονται κάποιες σχετικές επιστημονικές και φιλοσοφικές μου απόψεις αλλά και εμπειρίες (προσωπικές ή επαγγελματικές) που μου θυμίζει και συναισθήματα που μου γεννά το κάθε θέμα.

Το βιβλίο αυτό δε θα γεννιόταν χωρίς τους ανθρώπους που έστειλαν στο blog κομμάτια από τη ζωή τους εμπιστευόμενοι μια άγνωστη σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση, που τους διαβεβαίωσε πως δεν είναι μόνοι. Τους ευχαριστώ!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Πληροφορίες Βιβλίου

  • Ημερομηνία Απρίλιος 15, 2017
  • Tags Συμβουλευτική
Back to Top