ΤΟ ΕΝΝΕΑΓΡΑΜΜΑ

Αυτογνωσία και ανθρώπινες σχέσεις

Περίληψη Βιβλίου

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τι τύπος είμαι; Τι τύπος είναι ο σύντροφός μου, το παιδί, μου, ο φίλος μου, ο συνάδελφός μου; Ποιος είναι ο δρόμος της προσωπικής μου ανάπτυξης και της διαμόρφωσης καλών  σχέσεων με τους άλλους ανθρώπους; Πώς μπορώ να ζήσω καλύτερα;

Αν μπορούσαμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις αυτές θα είχαμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη βελτίωση της ζωής μας!

Το Εννεάγραμμα,  η τυπολογία  που βασίζεται στη θεωρία του δάσκαλου του εσωτερισμού Georgy Gurdjieff κατατάσσει τους ανθρώπους σε 9 διακεκριμένους τύπους.

Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει ένα νέο τρόπο μελέτης της τυπολογίας αυτής, συνεπή με τη Συνθετική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και με σαφή προσανατολισμό προς την εφαρμογή της τυπολογίας του Εννεαγράμματος στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία.

Η ιδιαιτερότητα της τυπολογίας αυτής είναι πως, εκτός από τις περιγραφές των τύπων, ασχολείται και με το πώς δημιουργήθηκε  ο κάθε τύπος, πώς μπορεί να επιτύχει την προσωπική του ανάπτυξη και τι πρέπει να προσέξει για να μην εκπέσει προς τη νεύρωση . Αποτελεί έτσι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μέσο αυτοβοήθειας όσο και από τους ειδικούς κατά την ψυχοθεραπευτική διαδικασία, με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και τη συνεπακόλουθη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Πληροφορίες Βιβλίου

  • Ημερομηνία Απρίλιος 15, 2017
  • Tags Συμβουλευτική
Back to Top